Frank

Nieuw
MIJN AMBITIE
Verbeteren of gezond maken van de onderneming. Begeleiden van directies bij oriëntatie en keuzes en de implementatie hiervan. Het leiden van projecten.
Management/Directie | Lansingerland, Rotterdam, Westland
De naam van deze kandidaat is gefingeerd

VOORSTELLEN

Kandidaat Management/Directie

Ambitie:
Verbeteren of gezond maken van de onderneming. Begeleiden van directies bij oriëntatie en keuzes en de implementatie hiervan. Het leiden van projecten.
Functie:
Directie voeren of ondersteuning van de directie voor een bepaalde duur of op tijdelijke basis. Interim posities waar bij voorkeur elementen van bouwen in zitten.
Werkervaring:
25 jaar actief onder andere als zelfstandig ondernemer, directie voering voor verschillende soorten bedrijven. En als consultant op projectbasis bedrijven op bedrijfseconomisch en of organisatorisch vlak geanalyseerd om tot oplossingen en of verbeteringen te komen. Allemaal met aantoonbaar resultaat.
Sterke punten:
Mijn kracht zit in het vertalen van aanwezige kennis en data naar een nieuwe bedrijfseconomische of organisatorische richting en het bieden van inzichten die de bedrijfsuitvoering sturen. Een vriendelijke no-nonsense, pragmatische persoonlijkheid, die zich makkelijk tussen de verschillende belanghebbenden en betrokkenen beweegt. Met een uitstekend financieel en kostprijs inzicht.
Ik lever:
Directie capaciteit, turn around, beter lopende processen, resultaat en rendement. In aanvulling: ik kan de ondernemer/eigenaar bijstaan in de zoektocht naar capabele kandidaten voor opvolging/bedrijfsovername en voorbereiding hierop.
Aandachtspunt:
De botte bijl is niet mijn voorkeursstijl. In de eerste plaats ben ik iemand die bouwt en verbetert. In een procedurele en bureaucratische omgeving ben ik niet op mijn plaats.
Ontwikkelingswens:
Mijn signaleringsvermogen is groot. Ik kan in mijn enthousiasme daardoor weleens met veel dingen tegelijk bezig zijn.
Regio:
Vanuit Westland in de ruime omgeving daarvan, door Zuid Holland heen.
Opleiding:
HEAO, specialisatie bedrijfseconomie en verschillende cursussen en trainingen doorlopen.
Leeftijd:
48 jaar
Termijn:
voorjaar 2022
Arbeidsvoorwaarden indicatie:
Passend bij mijn rol en de toegevoegde waarde welke ik lever.