Future Crops

DE EXPERTISE

Het bedrijf

Werken bij Future Crops:
We zijn er trots op dat we de innovatieve, duurzame en gezonde productiemethode vertical farming in de praktijk brengen. Met elkaar geven we vorm aan een wereldwijd belangrijke productiemethodiek voor de toekomst.
Wat we doen, wie hier allemaal hun bijdrage en inzet leveren, de multinationale samenstelling van ons team, de betrokkenheid en passie die je voelt: die is bijzonder, elke dag weer.
De manier hoe we samenwerken is dat ook. Met een open mind, ieders inbreng wordt gewaardeerd, iedereen is scherp, we voeren frequent discussie, altijd op zoek naar waar het niet helemaal goed gaat, waar het beter kan of beter moet. Inspirerend, dat is de juiste duiding: deel uitmaken van Team Future Crops is inspirerend!

Meer over Future Crops

Bekijk hier de videoportretten voor een indruk van de medewerkers en het bedrijf


OVER HET BEDRIJF

De achtergrond

Onze visie
Onze filosofie is om verse, heerlijke producten te produceren, zoals de natuur het bedoeld heeft. En dat kunnen we doen dankzij de geavanceerde technologie in onze vertical farm. Het begint allemaal bij de grond. Die stelt ons in staat om consistente, duurzame producten van superieure kwaliteit te ontwikkelen die volledig puur en pesticidevrij zijn.

Dankzij onze research en kwaliteitsgedreven mindset en de ondernemersgeest van onze landbouwkundigen die ons inspireert om te innoveren, blijven we voortdurend naar perfectie streven en nemen we met minder geen genoegen.

Wat we doen
We gebruiken technologie en hoogwaardige agrarische expertise om gewassen binnen een volledig gecontroleerde omgeving te telen. Dit stelt ons in staat om consistent het hele jaar door superieure gewassen te telen die 100% vrij zijn van pesticiden of biologische middelen, precies zoals de natuur het bedoeld heeft.

Waarom we het doen
De verse producten die we eten zien er misschien natuurlijk uit, maar dit is lang niet altijd het geval dankzij de hoeveelheid chemische en biologische middelen die tijdens het teeltproces worden gebruikt. Daarnaast wordt de kwaliteit van die producten voortdurend beïnvloed door milieu- en klimaatomstandigheden. Wij geloven in een toekomst die schoner, gezonder en duurzamer is. We streven ernaar om voedingsmiddelen op de meest milieuvriendelijke manier te produceren. Door een nieuwe teelttechniek voor de toekomst te ontwikkelen, helpen we de kinderen van morgen met kwalitatief hoogwaardige, volledig pure, natuurlijke producten te voeden.

WERKEN BIJ DEZE TOPWERKGEVER

Vacatures